Ο τελικός του MasterChef είναι γεγονός με τον Διονύση Σαρακίνη και την Μαργαρίτα Νικολαϊδη να είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής. Σε λίγη ώρα μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και το Live κομμάτι της βραδιάς με παίκτες και κριτές να ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή και την ανακοίνωση του αποτελέσματατος.

Ωστόσο, μέχρι το live να ξεκινήσει, οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς να το διασκεδάζουν, Μαζί τους βέβαια, βρέθηκε και η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία ο γνωστός σεφ φαίνεται να είναι αχώριστος. 

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στις ιστορίες τους στο instagram.

Αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλοντας να αναγγείλει το live του MasterChef δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα backstage στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου αλλά και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Περισσότερα Εδω