Ερωτήματα για το ζήτημα της αποκατάστασης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας μετά το σεισμό της 3ης Μαρτίου, θέτει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Λάρισας  Έφη Ρουπακιά.

Αναλυτικά η κ. Ρουπακιά αναφέρει τα εξής: «Οι γονείς και κηδεμόνες  του 3ου ΔΣ Λάρισας αναρωτιούνται  πού βρίσκεται το πρόβλημα και δεν έχουν γίνει οι αναθέσεις για τις εργασίες επισκευής του κτηρίου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα μας έλεγε  ο Δήμος ότι δεν έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα. Σήμερα που εξασφαλίστηκε το ποσό των 500000 ευρώ αποκλειστικά για το 3ο ΔΣ Λάρισας, όπως κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, σήμερα που η μελέτη έχει ολοκληρωθεί εδώ και μια εβδομάδα και έχει κατατεθεί στο Δήμο, ποιο κώλυμα υπάρχει και δε γίνεται η ανάθεση;;

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες που λάβαμε από το Δήμο η ανάθεση λόγω σεισμού δε χρειάζεται διαγωνισμούς και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες. Επειδή όλοι ανησυχούμε γονείς και εκπαιδευτικοί, δε θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευές μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρακαλούμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε  στις 28 Ιουνίου (που τα σχολεία θα έχουν τελειώσει) να ξεκινήσουν τα συνεργεία τις εργασίες αποκατάστασης.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω