Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη δήμου Λαρισαίων, «Λαρισαίων Κοινόν» κάνει λόγο για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα σε ότι αφορά τις εξαγγελίες του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη για τα νέα έργα που θα γίνουν στη Λάρισα μέσο του προγράμματος Αντ. Τρίτσης. Αναλυτικά:

«Σε νέες εξαγγελίες έργων προέβη ο Απόστολος Καλογιάννης πάλι χθες, αναρτώντας και τις απαραίτητες μακέτες, που αφορούν στην ολοκλήρωση του εσωτερικού δακτυλίου της Λάρισας, όπως την αποκάλεσε, και σε ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Πηνειού ποταμού κατά μήκος της εσωτερικής κοίτης.

Τα νέα αυτά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα συμπροστίθενται στις δεκάδες «εξαγγελίες» Καλογιάννη ως τώρα, όπως για την περίφημη ανακατασκευή του ρολογιού στο Φρούριο, τη δημιουργία κτηνοτροφικού πάρκου(!), την κατασκευή περιφερειακών χώρων στάθμευσης, την ανάπτυξη θεματικού πάρκου ή βοτανικού κήπου στον πρώην χώρο του ΕΘΙΑΓΕ (Αβέρωφ- Πυροβολικά), την κατεδάφιση του οικοδομικού τετραγώνου απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης που παίζει στα ΜΜΕ από το 2016 (!). Το θέμα βέβαια δεν είναι τι εξαγγέλλει ο κ. Απόστολος Καλογιάννης σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κάκιστη υλοποίηση του ΣΒΑΚ με τις άναρχες πεζοδρομήσεις στο κέντρο της πόλης με τεράστιες κακοτεχνίες, που έχουν φέρει τους πολίτες σε πλήρη απόγνωση, η προβληματική διαχείριση των οικονομικών του δήμου, με τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και διαγωνισμούς με φωτογραφικές διατάξεις, η χείριστη κατάσταση της πόλης μας στην καθαριότητα αλλά και η πλήρης εγκατάλειψη των συνοικιών και των χωριών του Δήμου μας. Γι’ αυτά κρίνεται και κατακρίνεται καθημερινά ο κ. Απόστολος Καλογιάννης και γι’ αυτά θα αποφασίσουν οι συμπολίτες μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όχι για τους ατάκτως ερριμμένους κυβόλιθους και τα τσιμεντένια παρτέρια και φυσικά για τις μη πραγματοποιηθείσες εξαγγελίες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω