Εκνευρισμένη και απόλυτα ενοχλημένη βγήκε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε ανοιχτά για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη μετακίνηση της στο Σαββατοκύριακο και αντικατάστασή της από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Συγκρίνουμε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη;», «Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα», «Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες της που ακούστηκαν από το στόμα της Ιωάννας Μαλέσκου στην έναρξη του Love it.  

Αφού καλωσόρισε την Ελένη Καρποντίνη, συνεργάτιδα της εκπομπής Όλα Γκουντ, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της:

«Παρακολουθούσαμε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έλεγαν αλλαγές. Έρχεται το Όλα Γκουντ καθημερινά, εμείς θα πάμε Σαββατοκύριακο. Σχολία για τα νούμερα τηλεθέασης και για σένα Ιωάννα. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζει κάποιος μία εκπομπή που παίζει απέναντι. Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ. η Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ» είπε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος είπε ότι το ρεπορτάζ από το site που μετέδωσαν ανήκει στον όμιλο της Barking well media.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σημείωσε: «Μου συγκρίνεις τώρα την Μενεγάκη με την Καινούργιου; Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό για την Κατερίνα. Νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις…

Δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνό μου. Και με περίμενε και κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου και άκουσα τον νεαρό να με ρωτάει για την Μπελούτσι.

Το να μιλάς για μία εκπομπή που παίζει απέναντι και μία παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ κακό. Κάπου να υπάρχουν όρια και ένας στοιχειώδης σεβασμός όταν και από τη δική μας πλευρά υπάρχει. Αν μία εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα, θα γίνεται βορά σχολίων; Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα…

Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε γιατί στη ζωή όλα μας γυρνάνε. Είναι τόσο μικρός ο κόσμος, ο κύκλος, όλα που αύριο μεθαύριο θα ξανασυναντηθούμε. Με λυπεί πάρα πολύ. Από ό,τι φαίνεται έχουμε χάσει την μπάλα.

Απογοητεύομαι γενικά από τέτοιες συμπεριφορές, θέσεις και γνώμες, που μου λένε για τον χαρακτήρα των ανθρώπων» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι κακό και ανακόλουθο όταν λες από τη μία ότι πιστεύεις σε μία ομάδα και από την άλλη να στοχοποιείς και να βάζεις ανθρώπους απέναντι που αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί σου. Είναι τουλάχιστον ασεβές. Προσπαθώ να είμαι επιεικής» είπε σε άλλο σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου.

Περισσότερα Εδω