Ο Νίκος Ξανθόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ζει στο σπίτι του στην Παιανία, όπου και τον επισκέπτονται εκεί τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει ενεργός στα social media, μέσα από τις αναρτήσεις του στο facebook.

Αυτή τη φορά μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, Γιώργο, ο Νίκος Ξανθόπουλος θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως κάνοντας μια σχετική ανάρτηση.

“Χρόνια πολλά Γιώργο μου…Πολύχρονος κι ευτυχισμένος νάσαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε πούσαι λεβέντης…” ανέφερε πάνω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε. Κάτω από την ανάρτηση ωστόσο απάντησε η ανιψιά του, Ζάνα Μπεμπόνη κάνοντας αναφορά στον δεύτερο γιο του, Παναγιώτη….

«Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη», ήταν το σχόλιο της ανιψιάς του.

Και ο Νίκος Ξανθόπουλος απάντησε:  “Ζανα Μπεμπονη έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..”

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια ανιψιάς και θείου…

Περισσότερα Εδω