Χωρίς τη Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε και σήμερα, 17 Νοεμβρίου η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open. Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια-ηθοποιός και οι κόρες τους να μπουν σε καραντίνα.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, γνωστοποίησαν πως ο Δημήτρης Μάζης είχε κάνει και την τρίτη, τη λεγόμενη αναμνηστική δόση, ενώ στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της το περνάει με πολύ ήπια συμπτώματα.

«Δύο μέτρα άντρας και αθληταράς! Κολλάνε οι δίμετροι αθληταράδες ρε παιδιά; Μου πήρε και τη δόξα, διότι σήμερα εγώ ντύθηκα hommie glamoroys» ανέφερε αρχικά με χιούμορ η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Ο Δημήτρης είναι μια χαρά, είναι απομονωμένος, του αφήνουμε το δισκάκι έξω από το δωμάτιο. Ανοίγει με τη μάσκα του να το πάρει στα γρήγορα. Έτσι πρέπει να ζεις όταν είναι στο ίδιο σπίτι ο άνθρωπος που νοσεί. Είναι μια χαρά, έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Ούτε βήχα, ούτε πυρετό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, μην το ματιάσουμε».

Η Μπέττυ Μαγγίρα συμμετέχει κανονικά στην εκπομπή μέσω skype!

Περισσότερα Εδω