Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας», με αφορμή την καταγγελία του ΣΕΗ ότι τηλεοπτικοί παραγωγοί ζητούν από ηθοποιούς το νούμερο των followers τους στα social media. Ο ηθοποιός τόνισε, επίσης, πως πλέον θα είναι πιο αυστηρός με τις εκπομπές.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κυνηγηθεί από τα κανάλια για να δίνω πληροφορίες για το κάθε τι που προκύπτει. Από τη στιγμή που έγιναν υποψήφιος βουλευτής, τα κανάλια έχουν λίγο αποτραβηχτεί από μένα. Δεν θέλουν να με βγάλουν ζωντανά στις εκπομπές τους και αυτό δείχνει κάτι. Γι’ αυτό κι εγώ θα είμαι πιο αυστηρός με τις εκπομπές. Η δική σας εκπομπή, επειδή μου έχει φερθεί άψογα και με έχει πάρα πολύ ωραία φιλοξενήσει για όλα τα θέματα, γι’ αυτό μιλάω μόνο σε εσάς γι’ αυτό το θέμα που προέκυψε τώρα».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Πρώτη φορά ακούω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζήτηση για δουλειά. Ο συνήγορος του Πέτρου έχει δικαίωμα να λέει ότι τον εξυπηρετεί. Ο κύριος Δημητρακόπουλος δεν μιλάει καλά για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

 

Περισσότερα Εδω