Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, καραντίνας αλλά και πολλών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πολλά ήταν τα πράγματα που άλλαξαν στις ζωές μας το 2022.

Το 2022 ήταν μια χρονιά με πολλές αλλαγές, παράλληλα όμως, έφερε μεγάλες χαρές σε κάποιους, αφού κατάφεραν να κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα, μετά από δύο χρόνια αναβολών.

Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που είχαν αναβάλει τους γάμους τους, λόγω των περιορισμών και έτσι προτίμησαν να κάνουν το επόμενο βήμα με το ταίρι τους φέτος και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αν και οι μήνες που πέρασαν ήταν ασταθείς και πολύ ιδιαίτεροι, κάποια ζευγάρια άφησαν τον έρωτά τους να τους παρασύρει και έτσι έζησαν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022, κάναμε μία ανασκόπηση και βρήκαμε τα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μέσα στο 2022:

  • Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια

Ο Γιώργος Μαυρίδης με την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους, πραγματοποιώντας τον πολιτικό τους γάμο τον Μάιο του 2022.

Ο γνωστός tatoo artist και η γοητευτική ψυχολόγος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της

Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο λίγο πριν τη συμμετοχή τους στο Asia Express.

  • Βίκυ Χαντζή – Γιώργος Σκλαβούνος

Μετά από 8 χρόνια σχέσης, η Βίκυ Χαντζή, «έριξε άγκυρα» στην καρδιά του αγαπημένου της ιστιοπλόου Γιώργου Σκλαβούνου.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της το Πάσχα.

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι, που τρέφει βαθιά αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά και η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει η γοητευτική παρουσιάστρια με τα παιδιά του αγαπημένου της από τον πρώτο του γάμο.

  • Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά

Όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης αποφάσισαν να ανταλλάξουν αυτή τη χρονιά ο Ορφέας Αυγουστίδης με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά.

Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του είχαν ήδη προχωρήσει στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης, ωστόσο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο σε ένα πολυτελές κτήμα 12 στρεμμάτων στο Κορωπί τον Ιούνιο του 2022, έχοντας στο πλευρό του τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • Τζώρτζια Βαϊνά – Νίκος Δρούγκας

Την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της έζησε φέτος η Τζώρτζια Βαϊνά! Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε τον Ιούνιο τον άντρα της ζωής της, Νίκο Δρούγκα με θρησκευτικό γάμο, ενώ το ζευγάρι βάφτισε και την κόρη του.

Το διπλό μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα εκκλησάκι, στον Άγιο Ιωάννη στην Ερμιόνη στο Πόρτο Χέλι όπου τους τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες.

  • Γιώργος Τσούλης 

Ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν στα τέλη του Ιουνίου να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Λίγους μήνες αργότερα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Γιώργος Τσούλης και η γοητευτική σύζυγός του είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

  • Ντάνη Γιαννακοπούλου

Νυφούλα ντύθηκε φέτος το καλοκαίρι και η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στο πλευρό του είχαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης αντάλλαξαν φέτος και η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στα Χανιά.

Μετά τους δύο γάμους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά διοργάνωσαν ένα ξέφρενο beach party όπου χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

  • Σπυράγγελος Λυκούδης

Λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ελένη Φουρέιρα, ο Σπυράγγελος Λυκούδης προχώρησε στη προσωπική του ζωή με την γνωστή ηθοποιό Τέτη Καλαφάτη, στο πρόσωπο της οποίας βρήκε τη γυναίκα της ζωής του!

Ο γνωστός εφοπλιστής και η όμορφη ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου τον Ιούλιο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια άκρως ρομαντική τελετή στην Κεφαλλονιά.

  • Σοφία Λεοντίτση – Τόλη Χριστοφοράκης

Η Σοφία Λεοντίτση λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη.

Τον Ιούλιο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο παρουσιαστής – αθλητικογράφος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους.

  • Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή στην Κύπρο με παρόντες περίπου 2.000 καλεσμένους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία!

  • Νάνσυ Αλεξιάδη

Τον πρίγκιπα της καρδιάς της παντρεύτηκε η Νάνσυ Αλεξιάδη και την αποκάλυψη έκανε στα social media.

O γάμος του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Αύγουστο, σε ένα παραμυθένιο μέρος, τις Σεϋχέλλες με ελάχιστους ανθρώπους στο πλευρό τους.

  • Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη

Και ο Ηλίας Βρεττός αποφάσισε φέτος να παντρευτεί την εκλεκτής της καρδιάς του, Αναστασία Δεληγιάννη με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη και στο πλευρό τους είχαν μόνο στενούς φίλους και συγγενείς. 

«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά», είχε δηλώσει ο Ηλίας Βρεττός λίγες ημέρες μετά τον γάμο του.

  • Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης

Το 2022 για την Νεσχάν Μουλαζίμ θα είναι για πάντα η χρονιά που θα έχει στην καρδιά της, αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύζυγό της, Στέλιο Πολογεώργη.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Μυκόνου τον Σεπτέμβριο, ενώ κουμπάρες ήταν η Βασιλική Τσεκούρα και η Ευγενία Γκιζέλη.

  • Ειρήνη Ψυχράμη – Λάμπρος Κτέναβος

Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτέναβος παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας και την ευχάριστη είδηση είχε γνωστοποιήσει η αδελφή της, η Αντιγόνη Ψυχράμη που μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει ο Λάμπρος Κτέναβος πριν από λίγο καιρό.

  • Στέλλα Δημητρίου – Δημήτρης Μιχαηλίδης

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, η Στέλλα Δημητρίου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Happy Day. 

«Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μας έκανε αυτό το δώρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Θα το ζήσω αφού γεννηθούν και μετά», είχε δηλώσει η Στέλλα Δημητρίου στη συνέντευξή της.

  • Γιώργος Μελισσανίδης – Σίσσυ Κωνσταντινίδου

Ένας λαμπερός γάμος πολλών… καρατιών ήταν αυτός του εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σίσσυ Κωνσταντινίδη, τον περασμένο Σεπτέμβριο με δύο κουμπάρους, μία εκ των οποίων ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, στενή φίλη του γαμπρού.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από δύο χρόνια σχέσης στο Πόρτο Ράφτη, σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής.

  • Νίκος Απέργης

Ξεχωριστή είναι η φετινή χρονιά για τον Νίκο Απέργη, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο τραγουδιστής προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του και μητέρα του γιου του, που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο που μας πέρασε.

  • Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Ελευθερία Κοντογιώργη

Διπλή είναι η χαρά για τον Κωνσταντίνο Γαβαλά και την Ελευθερία Κοντογιώργη, αφού όχι μόνο φέτος παντρεύτηκαν αλλά βάφτισαν και τον γιο τους.

Ο ηθοποιός και η επίσης ηθοποιός σύντροφός του με την οποία μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν στα τέλη του Σεπτέμβρη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη, η Μαρία Λέκα στον Πύργο Μελισσουργού.

Η όμορφη influencer που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks έζησε την ομορφότερη μέρα της ζωής της με τον άνδρα που επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της, χωρίς όμως ποτέ να έχει αποκαλύψει την ταυτότητά του.

  • Γιάννης Μελάς – Χριστίνα Κορκίδη

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Κορκίδη παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο ο Γιάννης Μελάς.

Ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την δικηγόρο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Βρεττάκος, ενώ το παρών στο μυστήριο έδωσαν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί, Νίκη Κεραμέως, Χρήστος Σταϊκούρας, και Θάνος Πλεύρης.

  • Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιάννης Μαυροκορδάτος τον Σεπτέμβριο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της Αθηνάς στο reality επιβίωσης πήραν την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πραγματοποίησαν τον μυστικό γάμο τους τον Οκτώβριο, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

  • Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Κέλλυ Δρίτσα

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κέλλυ Δρίτσα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Κέλλυ Δρίτσα, που παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο επέλεξαν τον αγαπημένο τους προορισμό την Ρώμη, όπου μαζί με ελάχιστα πρόσωπα από τον στενό τους κύκλο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

  • Λίνα Δρούγκα – Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή έζησε τον περασμένο Νοέμβρη, η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρουσία των παιδιών τους και των κουμπάρων τους.

Το 2022 ήταν ακόμη μια χρονιά γεμάτη έρωτα και… κουφέτα!

Περισσότερα Εδω