Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ρόλος της Μαρίας Κάλλας, η προσωπική ζωή και η στιγμή που έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο, ήταν μερικά μόνο από όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του ANT1

«Στο παρελθόν είχα μία σχέση 10 χρόνων η οποία έφτασε πολύ κοντά στον γάμο, δεν τα καταφέραμε, δεν προχώρησε και ευτυχώς. Ας πούμε ότι πήραμε ένα διαζύγιο πριν ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Τότε ήταν που ζήτησα και βοήθεια  γιατί είχα πάρα πολλές απορίες και προβληματισμούς», αποκάλυψε για τη σχέση που έφτασε πολύ κοντά στον γάμο.

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραδέχτηκε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι το οποίο απέκλεισα για ιδεολογικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Έχει να κάνει με ουσιαστικότερα κομμάτια. Έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ την συντροφικότητα ή έναν γάμο. Δεν αποκλείσω τη συντροφικότητα ή έναν γάμο».

Για τις σχέσεις της με τους άνδρες είπε: «Μπορεί οι άνδρες να τρομάζουν, δεν ξέρω. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως έχω όντως τη δική μου γνώμη και όντως επιθυμώ συγκεκριμένα πράγματα επιθυμώ μέσα στη συντροφικότητα και τις σχέσεις μια καθαρότητα και αξιοπρέπεια, μια τρυφερότητα, την αποδοχή και βασικά πράγματα που μπορεί να είναι και δύσκολα να τα βρει κανείς».

Η στιγμή που ερωτεύτηκε το μπαλέτο: «Η μητέρα μου πίστευε πως δεν είχα καλή στάση σώματος κι έτσι με πήγε σε μια σχολή μπαλέτου. Όταν μπήκα μέσα κάνανε μάθημα τα κορίτσια που προετοιμαζόντουσαν για το επαγγελματικό μπαλέτο. Εγώ όταν είδα αυτή την εικόνα, αμέσως ερωτεύτηκα και είπα πως θα γίνω κι εγώ χορεύτρια, είχα όμως και τα προσόντα να γίνω χορεύτρια. Υπήρξαν εμπόδια στην αρχή αλλά είχα το πείσμα και την ορμή των νιάτων κι έτσι τα ξεπέρασα. Όταν έδωσα εξετάσεις και μπήκα σε σχολή θεάτρου τα πράγματα ήρθαν μόνα τους».

Ο μεγαλύτερος ρόλος της καριέρας της ως Μαρία Κάλλας: «Με  ενθουσιάζει, με συγκινεί και φέρω και μεγάλη ευθύνη με αυτόν τον ρόλο και όσα συμβαίνουν πάνω στη σκηνή. Είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί στο θέατρο, παρά μόνο σε σκηνές του εξωτερικού. Βέβαια η δυσκολία υπάρχει όταν παίζεις κάθε βράδυ, το ίδιο πράγμα και θα πρέπει να το ανακαλύπτεις από την αρχή. Στον συγκεκριμένο ρόλο, δεν βαριέμαι ούτε πλήττω, όμως υπάρχουν στιγμές που με εξουθενώνει, όχι από την επανάληψη, αλλά γιατί φέρω ψυχικό βάρος. Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο σκοτάδι σε κανέναν από τους ρόλους που έχω παίξει», εξομολογήθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Περισσότερα Εδω