Τα ερωτήματα και ο προβληματισμός ενός γονέα μαθητών του 21ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σχετικά με την καθυστέρηση αποκατάστασης του σχολικού κτιρίου.

Η επιστολή της μητέρας στο onlarissa.gr αναφέρει τα εξής:

Είμαι γονιός δύο μαθητών του 21ου ΔΣ Λάρισας και θα ήθελα να εκφράσω την αγωνία  και τον προβληματισμό μου για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου λόγω του σεισμού του Μαρτίου.

Το κουδούνι της 13ης Σεπτεμβρίου θα βρει το σχολείο μας μισογκρεμισμένο και ακατάλληλο για χρήση (μπορεί ο καθένας να κάνει μια βόλτα στην περιοχή και να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι). Κανείς δεν γνωρίζει να μας πει επισήμως που, πως και πότε θα ξεκινήσουν τα παιδιά μας μαθήματα. Και όλα αυτά τέσσερις μέρες πριν τον αγιασμό.

Επίσης, να εκφράσω και την δυσαρέσκεια και τα ερωτήματα που μου προκάλεσε η λειτουργία του σχολείου κατά το διάστημα Μαϊου-Ιουνίου, με δεδομένη την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης που χρειάστηκαν. Γιατί τα παιδιά μας, οι εκπαιδευτικοί και το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας έπρεπε να κάνει μάθημα σε ένα τόσο ακατάλληλο χώρο; Τι θα γινόταν σε περίπτωση ισχυρής δόνησης κατά το διάστημα αυτό;

Και τελειώνοντας, κατανοούμε όλοι πως οι παρούσες εργασίες ασφαλώς και πρέπει να γίνουν αλλά παρακαλώ τους υπεύθυνους να μεριμνήσουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω