Την Πέμπτη 2 Ιουνίου το βράδυ, στο χώρο του Φρουρίου, η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Νομού Λάρισας διοργάνωσε φιλική βραδιά στελεχών και μελών, για απολογισμό της χρονιάς και για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που απομένουν ως το καλοκαίρι.

Παρουσία πολλών εκλεκτών στελεχών έγινε εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το δημόσιο τομέα και ορίστηκε η νέα στοχοθεσία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ.Βάσω Ζιάκα, οι Διοικητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ.κ. Δημήτρης Κατσικονούρης και του Γενικού Νοσοκομείου κ.Γρηγόρης Βλαχάκης, ο υποδιοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ.Γιώργος Αποστολίνας, η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ.Καραγιώργου Αικατερίνη, η Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Λένα Ξυνοπούλου, ο συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ κ. Ηρακλής Γερογιώκας, η αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Χρύσα Καλτσογιάννη, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΕ Αγιάς κ. Ζεστούλη Μαίρη, αιρετοί, πρόεδροι συλλόγων, στελέχη και μέλη των ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα…

Τους ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε με ενότητα και αγωνιστικότητα….

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω