Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται 35 ετών. Το μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στη Super Κατερίνα δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του, τόσο στην έναρξη της εκπομπής, όσο και στο φινάλε. Μάλιστα, του έφεραν και τούρτα για να σβήσει το κεράκι των γενεθλίων του.

Το φινάλε, όμως, ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με όσα του είπε στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή σε αυτή την εκπομπή ο Ανδρέας αμφιβάλλει για το ποια είναι η παρουσιάστρια, θέλουμε να δείχνουμε ότι στην παρουσιάστρια έχουν κάτι τεράστιες τούρτες και στους υπολοίπους τόσες δα. Κατάλαβες ποιος είναι ο παρουσιαστής λοιπόν Ανδρέα μου; Δεν έχει σημασία το μέγεθος της τούρτας. Σ’ αγαπάω τόσα χρόνια γιατί είσαι και πραγματικός φίλος και μου έχεις σταθεί τόσο πολύ. Έχεις απίστευτη ψυχή και σου αξίζουν τα καλύτερα. Είσαι απίστευτο πλάσμα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η αγάπη και η εκτίμηση που παίρνω και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εσείς με αγαπάτε, ευχαριστώ πολύ! Δεν ήταν και η πιο εύκολη χρονιά για μένα» είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Περισσότερα Εδω