Σωρηδόν φτάνουν στα γραφεία του onlarissa.gr οι καταγγελίες για τα θορυβώδη γλέντια που διοργανώνουν σχεδόν κάθε βράδυ Ρομά στην συνοικία της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να περνούν δύσκολα τις νύχτες.

Η μουσική στην διαπασών, οι φωνές, ακόμη και οι εκκωφαντικοί ήχοι που θυμίζουν πυροβολισμούς, έχουν μετατρέψει την ζωή των κατοίκων σε εφιάλτη τις νύχτες στην συνοικία.

Μια ακόμη καταγγελία κατοίκου αναφέρει πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία για πολλοστή φορά όπως αναφέρουν, όμως και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Δείτε την καταγγελία: «Από τις 11 το βράδυ (σ.σ. Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου) στη Νέα Σμύρνη έχει στηθεί γλέντι. Έχουν στήσει αυτοσχέδια εξέδρα. Έχουν κλείσει 4 δρόμους. Δε μπορούμε να πάμε σπίτια μας. Η γειτονιά έχει ανθρώπους γέρους με προβλήματα. Πως θα έρθει ένα ασθενοφόρο ή μια πυροσβεστική σε περίπτωση που χρειαστεί; Το ράδιο στη διαπασών.

Πέφτουν πυροβολισμοί, και όχι δεν είναι βεγγαλικά, στον ουρανό δε φαίνεται τίποτα. Στη Θεμιστοκλέους 1 καλέσαμε την αστυνομία. Ήρθαν 2 περιπολικά και 1 ανακριτικό. “Φοβούνται” λένε να πάνε και “δε μπορούμε να τους κάνουμε κάτι”. Κάθονται και απλά παρακολουθούνε το γλέντι και αυτοί. Βοήθεια παιδιά. Είμαστε απελπισμένοι. Έχουμε να κοιμηθούμε από τις 14 Αυγούστου. Δεν αντέχεται άλλο. Η αστυνομία φοβάται.

Κατά τα άλλα μας υπόσχονται αστυνομικό τμήμα στη γειτονιά μας.

Αφού δεν κάνουν κάτι».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω