Απανωτά ήταν τα χτυπήματα της μοίρας για την 24χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. (Διάβασε εδώ τη σοκαριστική περιγραφή της για την υπόθεση)

Μέσα στη δίνη της πανδημίας, η νεαρή κοπέλα είχε τρεις σοβαρές απώλειες: τον πατέρα της, τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, στις αρχές του 2020 έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ήταν ο φύλακας άγγελός της, «ο μπαμπάκας της» όπως τον αποκαλούσε και όπως τον αποχαιρέτησε πριν από δύο χρόνια στο facebook.

Έναν χρόνο αργότερα, το 24χρονο κορίτσι χάνει τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με το σκληρό «πρόσωπο» του θανάτου. Η εντυπωσιακή κοπέλα αποχαιρετά τον αγαπημένο της με μία κοινή τους φωτογραφία στα social media, γράφοντας: «Ζωή μου όλη πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας. Είσαι τα πάντα για μένα, δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω».

Πριν προλάβει να ξεπεράσει την απώλεια του συντρόφου της, η νεαρή κοπέλα χάνει και τη μητέρα της. Ο πόνος αβάσταχτος… Η ίδια γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «40 ημέρες χωρίς εσένα μανούλα, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση, καλή ξεκούραση, σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις».

Σήμερα, η 24χρονη κοπέλα με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει δηλώνει ότι δε θα κάνει βήμα πίσω στον αγώνα για την απόδοση της δικαιοσύνης…

Περισσότερα Εδω