Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Τάσος Τρύφωνος. 

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που του είχαν παραχωρήσει στο παρελθόν ο πατέρας Αντώνιος με την πρεσβυτέρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπήρχε στενός τους συνεργάτης που επέμενε να μπει στην εκπομπή το Ιban για να μπορεί ο κόσμος να καταθέτει χρήματα.

«Η συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα  ήταν πριν 3-4 χρόνια… Πήγα στην δομή στον Κολωνό, εκεί που είναι το κυρίως κτήριο. Εγώ γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με όλα αυτά αλλά ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση αλλά το βρήκα φυσιολογικό, είναι ότι ένας συνεργάτης του, επέμενε και πριν την οπτικογράφηση και μετά για το μοντάζ να μπει το Iban για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Αλλά εντάξει, το βρήκα φυσιολογικό» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Να σου πω τι με στενοχωρεί και με φοβίζει; Δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία, ο κόσμος να χάσει αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, γιατί είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Και φυσικά μένει να δούμε, αν όλα όσα ακούγονται, ευσταθούν. Πάντως είναι πολύ λυπηρή και στενάχωρη η κατάσταση» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Περισσότερα Εδω