Σε απόσταση αναπνοής η υλοποίηση του προγράμματος WiFi4EU στον Δήμο Αλμυρού, με τη σύνδεση δέκα κομβικών σημείων να αποτελεί προτεραιότητα.

Πρόκειται για το στάδιο, την κεντρική πλατεία Αλμυρού, κτίριο του δήμου στο Κουρί, την πλατεία της Αμαλιάπολης, το πρώην δημαρχείο Σούρπης, την κοινότητα της Ανάβρας ή άλλο κτίριο του δήμου στην περιοχή, την κοινότητα των Κωφών, το πρώην δημαρχείο Πτελεού και τις κοινότητες Αγίων Θεοδώρων και την περιοχή Δρυμώνα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του αντιδημάρχου Αλμυρού Λεωνίδα Βούλγαρη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, το υλικό έχει αποσταλεί, αλλά υπάρχει διαδικασία μέχρις ότου παραληφθεί. Στόχος του Δήμου Αλμυρού, πάντως, είναι η εγκατάσταση το συντομότερο δυνατό στους επιλεγέντες κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να έχουν δωρεάν WiFi4EU οι πολίτες.

Προτεραιότητα αποτελεί για τη δημοτική αρχή το συγκεκριμένο έργο, ενώ σαφής είναι η πρόθεση επέκτασης και σε άλλα σημεία μελλοντικά.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού όρισε επιπλέον σημεία, πέραν των προαναφερθέντων. Πρόκειται για το μουσείο – ωδείο, το Πολιτιστικό Κέντρο, τις Κοινότητες Ευξεινούπολης, Αχιλλείου, Κροκίου, Πλατάνου, τα σφαγεία Ανάβρας, τις Κοινότητες Κοκκωτών, Βρύναινας, Αγ. Τριάδας, Ανθοτόπου, Φυλάκης, Αργιλοχωρίου καθώς και τον χώρο της εμποροπανήγυρης.

Περισσότερα Εδω