Ο γνωστός 63χρονος λογιστής Μιχάλης Γαλανόπουλος, που διατηρούσε ένα απο τα μεγαλύτερα λογιστικα γραφεία στην Παπαδιαμάντη έφυγε σήμερα το απόγευμα λίγες ώρες πριν παραστεί σε γάμο. Τα αγαπημένα του πρόσωπα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του καθισμένο στο γραφείο του αφού ανησύχησαν κατά την αναζήτηση του.

Ο Μιχάλης Γαλανόπουλος ήταν ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος, ελεύθερος επαγγελματίας, που κάθε μέρα τον έβλεπες να προσφέρει το χαμόγελο του και την αγάπη του.

Αγαπούσε την οικογενεια του δημιουργώντας την ξενοδοχειακή μονάδα ΔΑΦΝΗ στην Μεγάλη Άμμο, είχε για χόμπυ την μουσική και έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα, αλλα την μεγαλύτερη ευτυχία γνώρισε πρόσφατα με τον ερχομό της εγγονής του Δάφνη, από τον γιο του Βαγγέλη και τη νύφη του Ελευθερία.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του κουμπάρου του και αδελφικού του φίλου διευθυντής του ΚΥ Σκιάθου κ. Στέλιος Διανελλάκης μας ανέφερε πως, η ανακοπή καρδιάς ήταν το αίτιο του θανάτου του, ενώ ο  Μιχάλης ακολουθούσε πιστά θεραπευτική αγωγή λόγω παλαιότερων προβλημάτων με την καρδιά του.

Η εξόδιος ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό ιερό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

O Astra tv εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του Δάφνη τα παιδιά του Νίκο, Ευάγγελος και Ελευθερία στην εγγονή του και στους συγγενείς

Καλό ταξίδι φίλε αγαπητέ Μιχάλη

Σακης Κοκκινης

Περισσότερα Εδω