Με άκρως ενδιαφέρον τρόπο ξεκίνησε το φετινό UEFA Champions League, καθώς είχαμε την ήττα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γιουνγκ Μπόις με 2-1 και μια «γεμάτη» ισοπαλία.

Στην Ελβετία ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το πρώτο γκολ στη φετινή διοργάνωση, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 13′ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες, παρόλα αυτά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στους Αγγλους.

Στο 35′ ο Μπισάκα δέχθηκε κόκκινη κάρτα έπειτα από… δολοφονικό μαρκάρισμα του αφήνοντας την Γιουνάιτεντ με δέκα. Κάτι που έδωσε θάρρος στους Ελβετούς οι οποίο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νγκαμαλέ στο 66′.

Σα να μην έφτανε αυτό… στο 95′ ο Σιμπατσέ έκανε το 2-1 για την Γιουνγκ Μπόις σοκάροντας τους Αγγλους.

Τέσσερα πέναλτι στη Σεβίλλη

Ιστορία γράφτηκε στο Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ, καθώς δόθηκαν τέσσερα (!) πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Τα πρώτα τρία τα κέρδισε η Σάλτσμπουργκ η οποία έχασε τα δύο (στο 13′ με τον Αντεγιέμι και στο 35′ με τον Σούτσιτς), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει (στο 21′) με τον Σούτσιτς.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ράκιτιτς ισοφάρισε για τη Σεβίλλη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-1) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η ευκολία με την οποία δόθηκαν τα πέναλτι μάλλον οδήγησε τον Ελ Νεσιρί στο να κάνει θέατρο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο οδήγησε τον διαιτητή να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Περισσότερα Εδω