Ο ηθοποιός Σωκράτης Πάτσικας, από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του Mπίλι στο σήριαλ Singles! Έχει στο ενεργητικό όμως πολλές θεατρικές επιτυχίες και συμμετοχές σε πολλά τηλεοπτικά σήριαλ. Οι  “Μάμα Ρόζα”, “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, “Αντιγόνη” στο Ηρώδειο και “Οιδίπους Τύραννος” στην Επίδαυρο είναι μόνο μερικές από τις σημαντικές παραστάσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος τα τελευταία χρόνια.

Ήταν έκπληξη όταν το TLIFE, τον συνάντησε στο  κατάστημα του στην πανέμορφη Ύδρα. Με χιούμορ και αυθεντικότητα ο Σωκράτης τα καταφέρνει καλά και σε αυτή την επαγγελματική του δραστηριότητα!

Ο Σωκράτης  Πάτσικας αποφάσισε τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια του να τα περνάει στη Ύδρα όπου έχει ανοίξει κατάστημα με ιδιαίτερα δώρα, φιλοτεχνημένα από καλλιτέχνες που επιλέγει με μεράκι και γούστο, η σύζυγός του. Όπως είπε στο TLIFE, είναι πολύ χαρούμενος που έκανε και τις δυο δόσεις του εμβολίου για το κορονοϊό και περιμένει ένα όμορφο καλοκαίρι στην Ύδρα. Η πανδημία ήταν κάτι που κλόνισε και εκείνον όπως και τους περισσότερους ηθοποιούς.

Όσο για το θέατρο τη μεγάλη του αγάπη περιμένει το χειμώνα για να βρεθεί και πάλι στη σκηνή. “Θέατρο θα κάνω το χειμώνα, εάν και εφόσον το επιτρέψει ο κορονοϊός και η “κορονοκόρη” δηλώνει αλλά προσθέτει: “Όλα καλά θα πάνε δεν μιζεριάζουμε.. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε”.

Δες το βίντεο

 

Περισσότερα Εδω