Ο Τάκης Μπινιάρης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μας «σύστησε» τον κούκλο γιο του. Οι δυο τους συνεργάζονται, αφού έχουν μαζί δύο μαγαζιά. 

«Όλα μου τα χρόνια θαύμαζα πολύ τον πατέρα μου κι όλο αυτό που άκουγα. Χάρηκα που το μεταφέραμε και στα μαγαζιά. Πήγαινα Ωδείο κρυφά και ουσιαστικά με τσάκωσε, και σταμάτησα τη μουσική» είπε ο Γιώργος Μπινιάρης για τον λόγο που δεν ασχολήθηκε με τη μουσική όπως ο πατέρας του. «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Είχα ανησυχήσει γιατί ήταν πάρα πολύ ωραίο παιδί και τον αγκάλιαζαν όλοι. Με το γιο μου έχουμε μια σχέση πάνω από πατέρας και παιδί», ανέφερε ο Τάκης Μπινιάρης για το γιο του.

«Συνάδελφοι απέφευγαν το ταλέντο μου. Τα νέα παιδιά, όπως ο Ρουβάς και ο Τριαντάφυλλος, τι κληρονομιά θα μας αφήσουν; Ο Πλούταρχος όταν σταματήσει, πόσα τραγούδια του θα λέμε; Δύο; Πόσα τραγούδια του Παντελίδη λέμε, τρία;», συνέχισε ο Τάκης Μπινιάρης.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην τρίτη του σύζυγο και τη διαφορά ηλικίας των 20 χρόνων. «Η σύζυγός μου η Νανά, είναι 20 χρόνια μικρότερή μου. Ήταν το λαχείο για εμένα. Όταν η γυναίκα μου τραγουδάει σε ένα μαγαζί, γονατίζω μέσα στον κόσμο».

Ο Τάκης Μπινιάρης συμμετείχε στη Eurovision το 1985 με το κομμάτι «Μοιάζουμε» και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, ενώ για πολλούς χαρακτηριζόταν ως ο αγαπημένος τραγουδιστής του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Περισσότερα Εδω