Το ομολόγησε ο Φαρσαλινός παίκτης του Survivor Γιώργος Κατσαούνης είναι ερωτοχτυπημένος με την συμπαίκτριά του στο παιχνίδι και ηθοποιό  Μυριέλλα Κουρεντή: «Ξεχνάω την πείνα μου για τη Μυριέλλα. Τρέφω και κάποια άλλα βαθιά συναισθήματα για εκείνη και δεν ντρέπομαι να το πω», εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα.

Μάλιστα κάλεσε όλη την Θεσσαλία στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο αποχώρησης όπου εκείνη ήταν υποψήφια, να την ψηφίσει, για να παραμείνει στο Survivor:

«Έγινα συντρίμμια που είναι στον τάκο η Μυριέλλα. Θέλω να μείνει στο παιχνίδι, μου δίνει έναν λόγο η παρουσία της. Τρέφω και κάποια άλλα βαθιά συναισθήματα για εκείνη και δεν ντρέπομαι να το πω, στα θέλω μου εγώ δεν πάω ποτέ κόντρα. Ξεχνάω την πείνα όταν την βλέπω. Θα κάνω ένα κάλεσμα για την Μυριέλλα, διότι νιώθω υπεύθυνος και ένοχος αν φύγει από το παιχνίδι και δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. Καλώ Καρδίτσα, Φάρσαλα, Βόλο, Τρίκαλα, Αγχίαλο, Αμπελώνα, Φαλάνη, γενικώς όλη την Θεσσαλία να κρατήσει την Μυριέλλα στο παιχνίδι γιατί νιώθω ένοχος που έγινε όλο αυτό εξαιτίας μου κατά 60%. Θέλω τουλάχιστον η Θεσσαλία να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι».

Ωστόσο στο κάλεσμά του ο Γιώργος ξέχασε την Λάρισα και τους… Λαρισαίους ψηφοφόρους καθώς δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτούς…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω