Η 42χρονη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρίου, σκοτώθηκε μετά από βάρδια σε τροχαίο στην εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ο πατέρας της μίλησε ζωντανά στο Live News στο Mega κάνοντας λόγο για ένα άτομο που ήθελε να βοηθά τους πάντες.

«Είμαι τόσο συγκλονισμένος. Τι να σας πω, τι να σας πω», λέει ο πατέρας της άτυχης 42χρονης.

«Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο. Είχε πάρα πολλές φίλες τι να σας πω. Σχόλασε από τις 11 το βράδυ που πήγε μέχρι τις 7 το πρωί. Ερχόταν προς το Μεσολόγγι κι έγινε αυτό που έγινε», συνεχίζει ο «τραγικός» πατέρας.

«Δεν μας ειδοποίησε κανένας αλλά το έβλεπα εγώ. Πάντα η Μαρία μας έπαιρνε. 8.30 ώρα ήταν εδώ. Πάει 9 η ώρα και δεν φάνηκε. Κατέβηκα στην αγορά», ανέφερε. Έμαθε από περαστικό πως η κόρη του ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

«Μου λέει κάποιος υπάρχει Μπάθα στο Αϊδωνοχώρι γιατί μου λέει έγινε ένα τροχαίο. Και σηκώνομαι και πηγαίνω στο νοσοκομείο και μαθαίνω τα πάντα», λέει σπαρακτικά π πατέρας της άτυχης νοσηλεύτριας.

 

Η κηδεία της άτυχης Μαρίας πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Δημήτρης Μπάθας, πατέρας της άτυχης 42χρονης, μίλησε ζωντανά στο Live News, λέγοντας πως η Μαρία, ήταν πάντα έτοιμη να βοηθήσει και πάντα διαθέσιμη. Ο κ. Μπάθας, δήλωσε συντετριμμένος για τον χαμό της κόρης του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έπεσε στο καθήκον».

Πηγή: Mega

Περισσότερα Εδω