Χειροπέδες στον 26χρονο Μαροκινό σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και απόπειρα βιασμού μίας 41χρονης δημοσιογράφου στα Εξάρχεια στις 14 Ιουλίου.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ, για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί εκείνη τη μέρα, στα Εξάρχεια, ακόμη ένας άνδρας, 21 ετών, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία. Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο, ο οποίος είχε το ρόλο τσιλιαδόρου στην υπόθεση.

Τι είχε υποστηρίξει η δημοσιογράφος στο Star

H Ελπινίκη Χαγιά, η 41χρονη δημοσιογράφος η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού είχε πει στον Βαγγέλη Γκούμα: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ. Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω».

Περισσότερα Εδω