Μοιράσου το αρθρο!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !
Αν ο καθένας και κυρίως όποιος καταλαμβάνει θέση ευθύνης και αντιπροσωπεύει θεσμούς, μπορούσε να κάνει ότι του καπνίσει, ικανοποιώντας αποκλειστικά το εγώ του, τότε θα ήταν αχρείαστοι οι νόμοι και οι κανονισμοί .
Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά, μη επιδεχόμενα παρερμηνειών.
Μιλάω φυσικά για το νέο «εμβληματικό😂» και χρυσοπληρωμένο λογότυπο του Δήμου Σκιάθου που κυκλοφορεί πλέον παντού.
Να λοιπόν τι προβλέπεται και πως έχουν τα πράγματα που σκοπίμως αγνοήθηκαν από την ΝΥΝ Δημοτική Αρχή του κ. Τζούμα Θοδωρή:

…..σήμα – λογότυπο των Δήμων και Κοινοτήτων:

Οι Δήμοι και οι Κοινότητες μπορούν να κάνουν χρή­ση σήματος δηλωτικού της ιδιαιτερότητας του χώρου που αποτελεί τη διοικητική τους περιφέρεια. Το σήμα κα­θορίζεται με απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου κατά συ­νεκτίμηση στοιχείων, που σχετίζονται με την ιστορία, τη μυθολογία, και τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής, και μάλιστα ύστερα από σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυ­μιών (Η διάταξη του άρθρ. 9 παρ. 2 του Ν. 3463/2006 και η όμοια διάταξη του άρθρ. 5 παρ. 2 του Ν. 3852/2010).

Σύμφωνα δε με την εγκύκλιο ( υπ’ αριθ. 646, Α.Π. 69631/24-09-2021 εγκύκλιος του ΥΠΕΣ), μόνο κατόπιν παροχής της σύμφωνης γνώμης από το Συμβούλιο Τοπωνυμιών του ΥΠΕΣ και λήψη σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος μπορεί να χρησιμοποιεί το δηλωτικό σήμα.
Όποτε, όπως καταλαβαίνετε , ο «νόμιμος» κ. Τζούμας πέρασε -έγραψε και τον Νόμο και την Εγκύκλιο στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ώστε το νέο λογότυπο (αυτή η σουρεαλιστική γελοιότητα με χταπόδια , ψάρια , πουλιά, κλπ), να αποτελέσει δηλωτικό σήμα του Δήμου μας, αφαιρώντας και απαξιώνοντας την μόνη εμβληματική μορφή του μέγιστου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ.

Πώς τόλμησε ;;;

Μήπως νομίζει πως αυτό θα μείνει μόνο σε επίπεδο δημοσίευσης ή κριτικής ;

Και Συνεχίζουμε εμβληματικά …

Περισσότερα Εδω