Συνεδριάζει (δια ζώσης & με τηλεδιάσκεψη) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών, στις 13 Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αντλιοστάσιο» στο Μακρυχώρι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 67 του Ν.3852/2010.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης, θα μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης που θα διεξάγεται παράλληλα (η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω του «συνδέσμου» που θα σταλεί ηλεκτρονικά από τον Πρόεδρο), πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός εξουσιοδοτημένου οργάνου (δεύτερου υπαλλήλου) για την κίνηση λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης του Δήμου Τεμπών, στην Τράπεζα της Ελλάδας Εισηγητής: Σίμος Βασ.

2. Εξουσιοδότηση Δημάρχου, για υπογραφή συμβολαίων Εισηγητής: Σίμος Βασ.

3. Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023 Εισηγητής: Δήμαρχος

4. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με κάλυψη της δαπάνης από ανταποδοτικά τέλη. Εισηγητής: Σίμος Βασ.

5. Πρόθεση εκμίσθωσης περιπτέρου Ραψάνης Εισηγητής: Σίμος Βασ.

6. Επί αιτήσεως Κωτούλα Εισηγητής: Δήμαρχος.

7. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ. Εισηγητής: Βλάχος Αθαν

8. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ Εισηγητής: Βλάχος Αθαν.

9. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ Εισηγητής: Βλάχος Αθαν.

10. Έγκριση 6ου ΑΠΕ (Τακτοποιητικού / οριστικής αναθεώρησης) για το έργο: ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Κ. ΓΟΝΝΩΝ Εισηγητής: Βλάχος Αθαν.

11. Έγκριση 1ης παράτασης του έργου :”ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΡΑΨΑΝΗΣ” Εισηγητής: Βλάχος Αθαν.

12. Έναρξη της διαδικασίας για την κύρωση δικτύου κοινόχρηστων χώρων οδικού τμήματος εντός του οικισμού Πυργετού του Δήμου Τεμπών, της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν.3937/2011 (ΦΕΚ 60Α) Εισηγητής: Βλάχος Αθαν.

13. Συμπλήρωση Πίνακα Νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τεμπών Εισηγητής: Προεδρείο.

14. Προσδιορισμός Δαπανών ΣΑΤΑ Εισηγητής: Σίμος Βασ.

15. Τέλεση ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γόννων Εισηγητής: Σίμος Βασ.

16. Διαγραφή χρεών σύμφωνα με το άρθρο 174 του Ν.3463/2006 Εισηγητής: Σίμος Βασ.

17. Περί πρόθεσης εκμίσθωσης Εισηγητής: Σίμος Βασ.

18. Παράταση σύμβασης εκμίσθωσης ακινήτου Εισηγητής: Σίμος Βασ.

19. Επαναφορά της Υπηρεσίας Άρδευσης στο Δήμο Τεμπών Εισηγητής: Δήμαρχος

20. Επί του κατατεθέντος νομοσχεδίου με τίτλο «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής» Εισηγητής: Δήμαρχος

21. Επί του αιτήματος του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού «ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ» Εισηγητής: Δήμαρχος

22. Περί ανακήρυξης της 28ης Φεβρουαρίου, ως Εθνικής Ημέρας Πρόληψης Ατυχημάτων Εισηγητής: Δήμαρχος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω