Έναν σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή, τον Μπάμπη Τσέρτο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που θα βρεθούν στη συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου. Στην εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στα τραγούδια του κρασιού και της ταβέρνας θα συμμετέχουν επίσης η Μικτή και Νεανική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στεφ. Ευθυμιάδη.

Ο Μπάμπης Τσέρτος ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από τη δεκαετία του 1980, έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς και τραγουδιστές του ρεμπέτικου, λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού όπως τον Γιώργο Νταλάρα, Σωτηρία Μπέλου, Μ. Μητσιά, Χρ. Νικολόπουλο, Δ. Σαμίου, Γλυκερία, Τ. Μπίνη, Μπ. Γκολέ, Στ. Βαμβακάρη, Μαριώ, Αγάθωνα κ.α. Έχει 9 προσωπικούς δίσκους καθώς και σειρά συμμετοχών.

Στη συναυλία του Σαββάτου θα παίξουν οι μουσικού: Μιχάλης Χώτος (μπουζούκι), Θεολόγης Σίκαλος (μπουζούκι), Κώστας Μαντές(πιάνο), Δημήτρης Κατσαβάκης (κιθάρα/μαντολίνο), Γιώργος Κατσάρας(κρουστά), Δημήτρης Πατούλιας(ακορντεόν)και Χρήστος Ανυφαντής(μπάσο).

Σημειώνεται ότι η συναυλία εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χορωδιακό φεστιβάλ τον Δεκέμβριο. Επισημαίνεται παράλληλα ότι το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Για πληροφορίες/προσκλήσεις τηλέφωνο 6934634268.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω