Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023,οι μαθητές της Β τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας μαζί με την δασκάλα τους κα. Κλεονίκη Παπαντώνη, βρέθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό CAMPOS fm 97,8, καλεσμένοι της ραδιοφωνικής παραγωγού κας. Μαργαρίτας Θεοχάρη με αφορμή την βράβευσή τους στον 7ο πανελλήνιο διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Αφού τους υποδέχτηκαν τα στελέχη του σταθμού με πλατιά χαμόγελα και ανοιχτές αγκαλιές, τα παιδιά τραγούδησαν τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, συζητήσανε με την κα. Θεοχάρη για το παραμύθι που δημιουργήσανε, αλλά και για το τι θα ήθελαν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, διαβάσανε αποσπάσματα από το παραμύθι και ευχήθηκαν σε όλους τους ακροατές: «Καλά Χριστούγεννα και εις έτη πολλά!».

Να λοιπόν πως η ιδέα ενός εκπαιδευτικού μπορεί να οδηγήσει τους μικρούς μαθητές στο να δημιουργήσουν, να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, να βιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα!Ευχαριστούμε θερμά την κα. Μαργαρίτα Θεοχάρη και όλους τους συνεργάτες της στον CAMPOS fm 97,8, για αυτή την υπέροχη εμπειρία!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω