Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας είχε χθες Τετάρτη αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης για την αποκατάσταση και αποζημίωση των σεισμόπληκτων του Δήμου Ελασσόνας.

Τα μέλη της Επιτροπής έθεσαν στον περιφερειάρχη σειρά ζητημάτων του πλαισίου πάλης που έχει διαμορφωθεί μετά από τις συσκέψεις που πραγματοποίησε η Επιτροπή στα σεισμόπληκτα χωριά, επικεντρώνοντας στο θέμα της στέγασης, της αποζημίωσης,των ενστάσεων και των χρηματοδοτήσεων που αφορούν στους σεισμόπληκτους, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές των σεισμόπληκτων χωριών αλλά και το τεράστιο θέμα των κατ’εξαίρεση εμβολιασμών για τους σεισμόπληκτους.

“Τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά και οι αρμόδιοι έχουν την ευθύνη για την επίλυσή τους. Από πλευρά μας θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε με βάση το διεκδικητικό πλαίσιο της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης μέχρι που να υλοποιηθούν όλα μας τα αιτήματα, τονίζουν οι της Επιτροπής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω