Με σκοπό να συζητήσουν για το πλαίσιο δράσης και τα αιτήματά τους ενάντια στο νέο φορολογικό της Κυβέρνησης συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων, Μηχανικών Λάρισας στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Επρόκειτο για μια πρώτη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας έγιναν συζητήσεις σχετικά με τη σύσταση επιτροπής αγώνα, σε συντονισμό με Σωματεία και άλλων ειδικοτήτων.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους:

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση αποτελεί κλιμάκωση της επίθεσης στην πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών.

Στοχεύει ευθέως τους αυτοαπασχολούμενους με τα χαμηλότερα εισοδήματα, τους νέους και τις νέες επιστήμονες, τις μητέρες, τους χιλιάδες συναδέλφους μηχανικούς που υποαπασχολούνται, που παλεύουν να επιβιώσουν στο επάγγελμα και να ανταποκριθούν σε δαπάνες, υποχρεώσεις, χρέη. Έρχεται να προστεθεί στα πολλαπλά χτυπήματα που έχει δεχθεί η πλειοψηφία των συναδέλφων από όλες τις κυβερνήσεις, στην κατεύθυνση της ΕΕ για «απελευθέρωση» των επαγγελμάτων, με την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών».

Δείτε βίντεο:

Φωτογραφίες/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω