Στη συνάντηση έγινε μία εξαιρετική και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα σημαντικά ζητήματα του δήμου Τεμπών, τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητα του συγκεκριμένου Υπουργείου. Ο υφυπουργός Υποδομών ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Τεμπών. Επίσης, συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος καθώς και τρόποι συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Υπουργείου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε στη συζήτηση, ως προς τον τρόπο χρηματοδότησης του δήμου Τεμπών για την αποκατάσταση ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα του έτους 2020.

«Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου αναφερθήκαμε σε θέματα που έγκειται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς επίσης τονίστηκε, από μέρους μας, η αναγκαιότητα χρηματοδότησης του δήμου μας για έργα που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών, που προκάλεσαν οι έντονες και καταστροφικές βροχοπτώσεις. Πρόκειται για έργα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα των περιοχών του δήμου Τεμπών και την καθημερινότητα των πολιτών μας. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη για το ενδιαφέρον που δείχνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, για τα θέματα που απασχολούν το δήμο μας» δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

Τέλος, ο δήμαρχος κάλεσε τον υφυπουργό να επισκεφθεί την περιοχή, ώστε να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Τεμπών.

Μαζί με τον δήμαρχο στη συνάντηση της Αθήνας, ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω