Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν.Λάρισας συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το ΣΟΕΔ ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Ντιντιός και τα μέλη Ιωάννης Μαραμής και Παναγιώτης Κορδας και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ο Πρόεδρος Ιωάννης Ξανθόπουλος,ο  Αντιπρόεδρος Ευστάθιος Βλαχοδήμος, η Γενική ΓραμματέαςΑσπασία Βαρσάμη και το μέλοςΜαγδαληνή-Ραφαέλα Ξανθοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν οι σκοποί των δύο συλλόγων και τα σημεία σύνδεσης ανάμεσα τους αλλά και οι τρόποι συνεργασίας στο μέλλον. 

Συγκεκριμένα αναμένεται να υπάρχει συνεργασία μέσα από δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών για την ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθησίας και του πνεύματος εθελοντικής προσφοράς.

Ενώ στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να διοργανωθούν από κοινού προγράμματα, σε εκπαιδευτικό επίπεδο, προκειμένου τα μέλη του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων να λάβουν γνώσεις γύρω από τον τομέα των Πρώτων Βοηθειών. 

Το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) θα συνεχίσει τις συναντήσεις με Συλλόγους και Σωματεία της Ελλάδος προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις γύρω από θέματα που απασχολούν τα μέλη των Οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω