Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσουμπας, είχε σύντομη συνάντηση με εκπροσώπους των Mηλοπαραγωγών Αγιάς Λάρισας, κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης στη Λάρισα, στην οποία συμμετείχε και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και πρόεδρος της ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Λάρισας. Εκ μέρους των παραγωγών συμμετείχε ο Γ. Ζέικος, πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Αγιάς Κισσάβου, και ο Τ. Κωστούλας, πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αγιάς.

Οι εκπρόσωποι των Μηλοπαραγωγών ενημέρωσαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τα οξυμένα προβλήματα τους, που έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν απ’ την πλημμύρα. Επίσης, κατήγγειλαν τον άδικο αποκλεισμό τους από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, παρότι αντιμετώπισαν ακριβώς τις ίδιες ζημιές από τις καταστροφές του φαινομένου Daniel με το Πήλιο και άλλες κοντινές περιοχές. Ακόμα, αναφέρθηκαν συνολικότερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες, τα οποία τους οδηγούν στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών τους.

Ο Δημήτρης Κουτσουμπας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αγροτών ότι το ΚΚΕ θα κάνει ο, τι περνάει από το χέρι του για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και σε ό,τι αφορά το ιδιαίτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουν ότι θα το προωθήσει και στη βουλή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω