Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα δημοκρατίας και μηδενικής ανοχής, απηύθυνε ο βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έχοντας μπαράζ επαφών με πολίτες στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, στη Λάρισα.

Όπως τόνισε ο κ. Κόκκαλης, «η αυριανή ημέρα είναι ορόσημο για τη χώρα, καθώς οι εσωκομματικές εκλογές έρχονται σε μία περίοδο κατά την οποία ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας πλήττεται από την ακρίβεια σε καύσιμα, φυσικό αέριο και βασικά είδη διατροφής.

Απευθύνουμε ευρύ δημοκρατικό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική οδός στα σημερινά αδιέξοδα του καθεστώτος Μητσοτάκη. Στους πολίτες που θέλουν ένα κράτος δίπλα και όχι απέναντι, ένα κράτος που θα παρεμβαίνει και δε θα παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο όταν πλήττεται το σύνολο. Που θα λαμβάνει πρωτοβουλίες για να μειωθούν οι λογαριασμοί στην ενέργεια, που θα προχωρά σε γενναίες μειώσεις φόρων στα καύσιμα, που πιστεύει σε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας.

Σε ένα κράτος που θα θέτει σε προτεραιότητα την αξιοπρέπεια του πολίτη, μακριά και πέρα από υπεκφυγές, από αγορές, από ρήτρες αναπροσαρμογής και παγκόσμιες κρίσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω