Σε συνέχεια της συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων με Παράρτημα ΡΟΜΑ και του 11ου Λυκείου Λάρισας η οποία έχει ως σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη ειδικά των μαθητών της Γ Λυκείου αλλά και την διαχείριση πολύπλευρων ζητημάτων που αφορά σε διαχείριση χρόνου, επαγγελματικό προσανατολισμό, ζητήματα κατευθύνσεων, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά ομιλία με τίτλο ¨Συμβουλές για Πανελλήνιες: Πώς να μείνω μακριά από τις παγίδες¨.

Την εποπτεία όλων των δράσεων που τελεί υπό την προστασία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής έχει η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δρ, Δήμητρα Παπαστεργίου η οποία έκανε και την παρουσίαση, μαζί με τους φοιτητές Ψυχολογίας που πραγματοποιούν την πρακτική τους στη Διεύθυνση  Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Κωνσταντίνα Μηνά και Άγγελο Μορφέση. Μέσα από την ενημερωτική αυτή δράση καλύφθηκαν θέματα προετοιμασίας, διαχείρισης εαυτού κατά τη διάρκεια της εξέτασης,  προετοιμασία εξεταζόμενου ενώ έγινε και αναφορά στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω