Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη με ανακόινωσή της “εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά της στη Δήμητρα Παπαστεργίου, μέλος του Εθνικού της Συμβουλίου, για το χαμό του συζύγου της, Άγι, που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή έπειτα από σκληρή και παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Ο δικηγόρος Άγις Παπαστεργίου διακρίθηκε για την πολύχρονη και ουσιαστική συμβολή του στους αγώνες του λαϊκού κινήματος στη Λάρισα. Ξεχωρίζει η συμβολή του ως δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, επί δημαρχίας Αριστείδη Λαμπρούλη. Σημαντική ήταν, επίσης, η συμβολή του στην ανάπτυξη του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στη Λάρισα κι ευρύτερα στη Θεσσαλία. Δεν έλλειψε ποτέ από τις Πορείες Ειρήνης, τις εκδηλώσεις και τη συνολική δραστηριότητα της Επιτροπής Ειρήνης. Ακόμη και στη διάρκεια της γενναίας μάχης του με τον καρκίνο, εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται, να ενημερώνεται για τις θέσεις του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, να συνδράμει στη δουλειά της Επιτροπής Ειρήνης μέσα από τις σκέψεις και τον γόνιμο προβληματισμό του.

Θα θυμόμαστε τον συναγωνιστή Άγι σε όλους τους αγώνες του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος. Γι’ ακόμη μια φορά εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Δήμητρα, στην κόρη του, Κατερίνα, καθώς και σε όλους τους οικείους του.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω