Μοιράσου το αρθρο!

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR μίλησε για πρώτη φορά ο Βολιώτης πατέρας του 20χρονου φοιτητή Γεράσιμου – Ιάσονα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, την ώρα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης.

Ο πατέρας του νεαρού, γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου, λυγίζει και προσεύχεται στον Θεό. Το ίδιο και η θεία του, η οποία είναι γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι της φονικής αμαξοστοιχίας, όταν μετά τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε αρκετά μέτρα εκτός του βαγονιού. Για τον λόγο αυτό εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία σε χωράφι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

“Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν. Αν δεν πέσει η αρτηριακή πίεση στον εγκέφαλο δε μπορούν να κάνουν τίποτα. Προφανώς ήταν στο κυλικείο και πετάχτηκε έξω. Γι’ αυτό έχει τόσο άσχημες κακώσεις. Δεν έχει εγκαύματα. Σπούδαζε μηχανολόγος μηχανικός. Είναι πολύ γιατροί μαζεμένοι πάνω από το παιδί» είπε μεταξύ άλλων η θεία του.

Περισσότερα Εδω