Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», για τη ζωή της σπουδαίας καλλιτέχνιδας Σελίν Ντιόν και τα 138 δευτερόλεπτα που διαρκεί, είναι αρκετά για να μας συγκλονίσουν.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome), η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα και μιλά για τη μεγάλη μάχη που δίνει.

Με δάκρυα στα μάτια η Σελίν Ντιόν περιγράφει πόσο της λείπει η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να μπορέσει να επιστρέψει «επιστρέψει», και «λυγίζει» όταν «υπόσχεται» πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ακόμα κι όταν δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

Το ντοκιμαντέρ του Prime καταγράφει τη ζωή και την πορεία της Σελίν Ντιόν, από τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι έως την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει για τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής της. Την ημέρα που ένιωσε έτοιμη να μιλήσει για το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», λέει η Celin Dion.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», λέει με δάκρυα στα μάτια η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Για την υγεία της, λέει: «δουλεύω σκληρά κάθε μέρα». Και ενώ ακούγεται η φωνή της, το τρέιλερ «ντύνουν» πλάνα από τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει.

Η Σελίν Ντιόν δεν διστάσει να δείξει στο ντοκιμαντέρ τις στιγμές που δεν αντέχει και «σπάει». «Μου λείπει πολύ ο κόσμος» λέει. Και συγκλονίζει με τη φράση: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

Περισσότερα Εδω