Συγκλονίζει το Πανελλήνιο ο αιφνίδιος θάνατος της 11χρονης Ιωάννας σε βραχώδη περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Οι πρώτες ενδείξεις τόσο από το σημείο της τραγωδίας, όσο και οι πληροφορίες που φτάνουν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα, να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι, πως παρά το γεγονός ότι το κοριτσάκι, έφυγε για βόλτα από το σπίτι του στις 20.00 το βράδυ της Τρίτης (25-05-2021), η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης. 15 ώρες μετά δηλαδή η μητέρα της μικρής Ιωάννας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι η κόρη της αγνοούνταν.

Η τραγική μάνα μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της: «Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Εγώ πιστεύω ότι τώρα εκεί που έχει πάει, έχει γίνει ένας άγγελος… Ακόμα με προστατεύει, γιατί ήθελε πάντα να με προστατεύει και νοιαζόταν για μένα.

Επειδή είχε περάσει πάρα πολλά, δυστυχώς ο Θεός την πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω… Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Το χαμόγελό της, είχε μεγάλη καρδιά, ήταν μεγάλη ψυχούλα και δε μου έλεγε ποτέ ψέματα. (…)

Προχθές το βράδυ, η κόρη μου μού ζήτησε να περπατήσει για να πάρει αέρα. Μου υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει στις 20.45 και ήταν χαρούμενη. Όταν πήγε 9, δεν είχε γυρίσει ακόμα. Ξεκίνησα να την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Συνέχισα να την έπαιρνα τηλέφωνο. Γύρω στις 10, που συνέχιζα και την έπαιρνα, ήταν κλειστό. Ανησύχησα.  

Γύρω στις 11 βγήκα μαζί με τον ξάδερφό μου βγήκα έξω να τη ψάξω. Ψάχναμε παντού γύρω-γύρω στις παραλίες. Κοντά στη θάλασσα, στο πάρκο. Δεν τη βρήκαμε και γύρισα σπίτι, γιατί πίστευα ότι με περίμενε. Για δεύτερη φορά ξαναβγήκαμε, πήγαμε προς Νέα Χώρα. Μέχρι και στο Παλιό Λιμάνι πήγαμε. (…) Το κορίτσι αυτό είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ήταν υπεύθυνο παιδί, δε μου είχε ξαναδημιουργήσει άλλο πρόβλημα.

Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί και είχε περάσει πολλές φασαρίες. Φοβόταν για τη δικιά μου ζωή, όταν εκείνος μπήκε στη φυλακή, ηρέμησε».

 

Περισσότερα Εδω