Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την λαμπρή μπασκετική καριέρα του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, σήκωσε την κούπα και στη συνέχεια μίλησε συγκινημένος.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας κι επέστρεψαν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από 6 χρόνια, ωστόσο τα βλέμματα ήταν όλα στραμμένα στον Γιώργο Πρίντεζη…

Μετά το φινάλε του αγώνα, οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (σ.σ. και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι) μπήκαν στο παρκέ για την απονομή φορώντας τα μπλουζάκια του πρωταθλήματος, τα οποία στο πίσω μέρος είχαν το Νο15 και το όνομα του Πρίντεζη.

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε στη συνέχεια το μικρόφωνο και μίλησε με λόγια καρδιάς στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

Περισσότερα Εδω