Ο Γιώργος Μαυρίδης βίωσε μια πολύ δύσκολη απώλεια καθώς δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ. Ο τετράποδος φίλος του παρουσιαστή ήταν στο πλευρό του τα τελευταία 15 χρόνια σχεδόν και ήταν πραγματικά αχώριστοι.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του Κρίστη Καθάργια, η οποία επίσης ήταν πολύ δεμένη με την πανέμορφη Μόλυ. 

Η ψυχολόγος έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας την σκυλίτσα της: «Η πρώτη μας φωτογραφία. Αγάπη μου. Η πρώτη που με δέχτηκε στην οικογένεια και με αγάπησε εσύ ήσουν. Η πρώτη που αγάπησα κι εγώ εσύ ήσουν. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, μαζί , στην αρχή ήμασταν τρεις μετά γίναμε πέντε και ήμασταν σε όλα όλοι μαζί!

Και όταν έλειπαν όλοι.. το καλύτερο μας.. Αγάπη μου. Οι δυο μας ξαπλωμένες στο πάτωμα. Με άκουγες, με μαλάκωνες. Δε πέρασε μέρα χωρίς να αγκαλιαστούμε. Μέχρι χθες. Έναν ολόκληρο, τόσο γεμάτο, όμορφο κύκλο όσο τον δικό σου. Αυτό εύχομαι. Ξεκουράσου κορίτσι μου. Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ».

Περισσότερα Εδω