Συγκινητικές στιγμές για την οικογένεια του Γυμνασίου και του Λυκείου Φαλάνης που αποχαιρέτησε χτες τρία από τα πιο εκλεκτά μέλη της, για τα οποία ήρθε ο καιρός της σύνταξης.

Ο μαθηματικός και υποδιευθυντής του Λυκείου κ. Θεόδωρος Τριανταφύλλου, η καθηγήτρια αγγλικών κα Μαρία Μαλάκου και ο θεολόγος κ. Θεόδωρος Κουτσιώρας υπηρέτησαν τα σχολεία αυτά της Φαλάνης για τριάντα και πλέον χρόνια. Προσωπικότητες πραγματικά εμβληματικές για την κοινωνία της Φαλάνης, με σημαντική προσφορά στη μόρφωση και την αγωγή της νεολαίας της.

Το αποχαιρετιστήριο γεύμα δόθηκε χτες «Στου Κορώνα», στο Δασοχώρι, και στη διάρκεια του η μεγάλη οικογένεια των καθηγητών των δυο σχολείων είχε την ευκαιρία να θυμηθεί όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, που όλα αυτά τα χρόνια σημάδεψαν την εκπαιδευτική τους διαδρομή.

Τους καθηγητές που φεύγουν αποχαιρέτησαν επίσης και οι παλιοί διευθυντές των σχολείων, ενώ την συμβολή τους εξήραν και οι σημερινοί διευθυντές κκ. Γιάννης Παπατόλιας και Αλέξης Καλέσης . Σε σύντομο χαιρετισμό, τούς ευχήθηκαν υγεία και δύναμη για μια νέα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω