Μίνι έκπληξη στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να μένει στο 0-0 με τον Ατρόμητο στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν το βαθμολογικό τρίποντο λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος στο 9ο λεπτό του αγώνα με την κεφαλιά του Κουλούρη που απέκρουσε ο Βάτσλικ. Στο 15’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς με τον Ελ Αραμπί που δεν πρόλαβε να βάλει σωστά την προβολή στο γύρισμα του Τικίνιο. Στο 27’ ο Ατρόμητος βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ καθώς το σουτ του Μουνίθ χτύπησε στο δοκάρι και η μπάλα έφυγε έξω.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο τελευταίο ημίωρο ψάχνοντας το γκολ και χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες. Στο 60’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τριπλή ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί να καθυστερεί να πλασάρει την πρώτη φορά και να εκτελεί την δεύτερη, αλλά ο Πίριτς ήταν σε σωστή θέση, ενώ ενδιάμεσα η κεφαλιά του Σισέ από πολύ κοντά έφυγε άουτ. Στο 78’ ο Ονιεκούρου με τακουνάκι προσπάθησε να νικήσει τον Πίριτς χωρίς επιτυχία, ενώ στο 84’ πάλι ο Ονιεκούρου απέτυχε να σουτάρει σωστά από το σημείο του πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα (87’) ο Ολυμπιακός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Τικίνιο να μην μπορεί από καλή θέση να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ανδρούτσο που ακολουθούσε την φάση να μην προλαβαίνει στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει και στο 95’ το σουτ του Κούντε χτύπησε στα πόδια ων αμυντικών και έφυγε κόρνερ στη τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Κίτρινες: Μπα – Παπαδόπουλος, Σάλομον, Καστεγιάνο, Κωτσόπουλος, Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμτσιουκ, Καρμπόβνικ (68΄ Ανδρούτσος), Βαλμπουενά (88΄ Ο. Μπα), Μπουχαλάκης (68΄ Κούντε), Εμβιλά, Λόπες (46΄ Ονιεκούρου), Τικίνιο, Αραμπί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαϊας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (68΄ Τομάς), Μουνίθ (89΄ Νάτσος), Καρτάλης (82΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

Περισσότερα Εδω