Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Εδώ και πολλες ημέρες στην Σκιάθο διοργανώνεται το 8 Συνέδριο Μονοπατιών σε συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και του ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΘΟΔΩΡΗ ΤΖΟΥΜΑ μαζί με την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ τον κ.ΑΛΕΚΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και υποστηριχτές τα HOTEL SKIATHOS PALACE και ALKYON που δεξιωσε τους φορείς -οργανισμούς του αθλήματος .
Πολλοί τουρίστες -περιπατητές και λάτρεις της φύσης και της θάλασσας ενημερώθηκαν για την Σκιάθο και τα μονοπάτια της βλέποντας φωτογραφικό και οπτικό υλικό .

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
«Ο Δήμος Σκιάθου έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις του με το World Tourism Organization (UNWTO) και να συνεργαστεί πολύ στενά για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού της Σκιάθου» Alessandra Priante Διευθυντής-Περιφερειακό Τμήμα Ευρώπης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού κ. World Trail Conference World Trails Network
ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ALKYON
Απο νωρίς οι καλεσμένοι απο όλο τον κόσμο …να αναφέρουμε τουρίστες απο Ιαπωνία ,Σιγκαπούρη ,Κόστα Ρίκα ,Καναδάς και άλλα σημεία του Πλανήτη δήλωσαν χαρούμενοι απολαμβάνοντας Ελληνική κουζίνα του ALKYON HOTEL και με την μουσική του Αποστόλη Πασχάλη ξεσηκώθηκε η περιοχή Αμμουδιά της Σκιάθου.
Όλοι πανευτυχής και γεμάτη απο τις μυρωδιές του δάσους της Σκιάθου μας δήλωσαν θαυμαστές του νησιού και θα το προτείνουν στις χώρες τους.

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR- ASTRA TV
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

 

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω