Δυναμική είναι η γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο της «Λάρισας που μας αξίζει!», καθώς ακόμη δύο γυναίκες, η Τριανταφυλλιά (Φιλιώ) Αβδιμιώτη και η Ελισσάβετ (Ελίζα) Παπαδοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο, Θανάση Μαμάκο, ως υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι στη Γιάννουλη και στην Κοιλάδα, αντίστοιχα.

Τριανταφυλλιά (Φιλιώ) Αβδιμιώτη

Η Τριανταφυλλιά (Φιλιώ) Αβδιμιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γιάννουλη. Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Λάρισας και εργάζεται ως υγειονομικός υπάλληλος στο Γ.Ν. Λάρισας.

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από το ενδιαφέρον μου να ασχοληθώ με τις υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με την προσέγγιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με τα Περιφερειακά Ιατρεία και τα ΚΑΠΗ του Δήμου, με ζητήματα αγωγής υγείας, καθώς και με την ενεργοποίηση της συμμετοχής των δημοτών στα ζητήματα των υγειονομικών αναγκών τους», σημειώνει χαρακτηριστικά, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Η Τριανταφυλλιά (Φιλιώ) Αβδιμιώτη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΑΠ), ενώ έχει διατελέσει επί σειρά έξι ετών (2015-2021) Γραμματέας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Λάρισας. Είναι μέλος της Ε.Ν.Ε.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Ευάγγελο Αλεξίου, Διευθυντή Ακτινολογικού του Γ.Ν. Λάρισας και έχουν δύο κόρες.

Ελισσάβετ (Ελίζα) Παπαδοπούλου

Η Ελισσάβετ (Ελίζα) Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στη Μάνδρα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των γεωργικών εφοδίων, με δύο καταστήματα.

«Η απόφασή μου να έχω ενεργή συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Κοιλάδα, με τον συνδυασμό του Θανάση Μαμάκου «Η Λάρισα που μας αξίζει!» πηγάζει από το ενδιαφέρον μου να λυθούν προβλήματα της πόλης που δυσκολεύουν ακόμη και την καθημερινότητά μας.

Ο Θανάσης Μαμάκος μοιράστηκε μαζί μου το όραμά του για μια Λάρισα που ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, για έναν Δήμο που κινητοποιεί τους πολίτες του να συμμετέχουν στην κατεύθυνση αυτή», τονίζει η κ.Παπαδοπούλου, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Αρζουμανίδη, αγρότη, και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Αποστόλη, τον Γιώργο και τη Σταυρούλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω