Η περίπτωση του κεντρικού μέσου της Γκρέμιο απασχολεί το «τριφύλλι», σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά εξετάζοντας περιπτώσεις (και) κεντρικών χαφ στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου και οι πληροφορίες από τη Βραζιλία φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του μέσου της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα.

Άρθρο του βραζιλιάνικου «ΤΝΤ» το βράδυ της Δευτέρας (10/01) ανέφερε πως «ο Παναθηναϊκός της Ελλάδας, συγκεντρώνει στοιχεία για τον Λούκας Σίλβα της Γκρέμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TNT Sports, η ελληνική ομάδα είχε επικοινωνία με τη Βραζιλία για να ενημερωθεί για το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής του έμπειρου μέσου, χωρίς όμως να έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση».

Συμπληρώνει το κείμενο: «Μετά τον υποβιβασμό της Γκρέμιο στη Σέριε B της Βραζιλίας, έχει ξεκινήσει μία πλήρης αναμόρφωση του ρόστερ και είναι ανοικτή σε ενδεχόμενες αποχωρήσεις».

Μέχρι στιγμής δε, έχουν αποχωρήσει από τη βραζιλιάνικη ομάδα οι Ραφίνια, Νταρλάν, Κορτέζ, Βάντερσον, Μπόρχα, Άλισον και Πιερέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη προταθεί μέσω του Ιταλού μεγαλοατζέντη Φεντερίκο Παστορέλο και Έλληνα συνεργάτη του και η προοπτική του εξετάζεται σοβαρά από τους «πράσινους».

Ο ύψους 1.81 μέτρων Λούκας Σίλβα, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στο «8», όσο και στο «6», αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γκρέμιο το 2020 μετά τον υποβιβασμό της Κρουζέιρο και έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 106 αγώνες με τη φανέλα των «τρικολόρ», μετρώντας 4 γκολ και 4 ασίστ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω