Το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μηχανή του Τούρινγκ» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, με πρωταγωνιστή τον Ορφέα Αυγουστίδη

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη αλλά και η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά, οι οποίες απόλαυσαν τον ηθοποιό επί σκηνής.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μετά το τέλος της παράστασης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί από ότι φαίνεται επικοινωνεί με έναν πολύ ιδιαίτερο και βαθύ τρόπο με τον κόσμο, ενώ για την παρουσία της μητέρας του ανέφερε: Με ανακουφίζει θα έλεγα. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε τόσο πολύ και ξέρεις ότι και μαντάρα να τα κάνεις θα σε αγκαλιάσουν και θα σε χαϊδέψουν».

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα θα είμαι παρούσα και ακόμα και όταν θα φύγω από αυτή τη ζωή θα βρίσκω τον τρόπο. Η πρώτη φορά που τον είδα σε αυτή την παράσταση, έκλαιγα μετά με αναφιλητά. Είπα ο γιος μου είναι αλλού τώρα. Είμαι από κάτω και θαυμάζω αυτό το επίπεδο που έχει φτάσει».

Για τη συνεργασία τους στην δραματική σειρά του Alpha, Σασμός, ο Ορφέας Αυγουστίδης σχολίασε: Είναι πολύ ωραία στιγμή, δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνει συνέχεια και πόσο μάλλον με μία τέτοια σχέση. Νιώθουμε και οι δύο πολύ τυχεροί που είχαμε αυτή την ευκαιρία, ενώ η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε: Τον κοίταζα και δεν μπορούσα να μιλήσω, ξεχνούσα τα λόγια μου. 

Περισσότερα Εδω