Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες στη Βρετανία μετά το ντόμινο παραιτήσεων Συντηρητικών, το οποίο έφερε και την παραίτηση του ίδιου του Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον μάλιστα όπως ανέφερε και στο διάγγελμά του, δεχόταν μεγάλες πιέσεις με αποτέλεσμα να φτάσει στην παραίτησή του.

Σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, από το πλευρό του Μπόρις Τζόνσον δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Κάρι, μαζί με την κορούλα τους Ρόμι.

Η Κάρι Σίμοντς άκουσε το διάγγελμα παραίτησης του συζύγου της από την πρωθυπουργία της Βρετανίας, ενώ στεκόταν δίπλα στους στενούς συνεργάτες του. Η τρυφερή μανούλα έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ δεν σταμάτησε να παίζει και να χαμογελά με την κόρη της την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της σε μάρσιπο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς Τζόνσον παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021, σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 3 ετών Γουίλφρεντ και την Ρόμι Ίρις Σάρλοτ Τζόνσον που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στο University College Hospital του Λονδίνου.

«Αφήνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο», είπε ο Μπόρις Τζόνσον, στο διάγγελμα του έξω από την Ντάουνινκ Στριτ το μεσημέρι της Πέμπτης. Eίναι πλέον ξεκάθαρη η βούληση του κοινοβουλευτικού συντηρητικού κόμματος να υπάρξει νέος ηγέτης του κόμματος αυτού και συνεπώς νέος πρωθυπουργός», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Περισσότερα Εδω