Μοιράσου το αρθρο!

Συγκλονισμένος παραμένει έναν χρόνο και κάτι μετά την άγρια δολοφονία των παιδιών του, στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, ο Απόστολος Τσάπας.

Ο πατέρας των θυμάτων λίγο πριν την έναρξη της δίκης μίλησε για το πως αισθάνεται αλλά και για το ποια περιμένει να είναι η έκβαση του δικαστηρίου.

«Ήρθε στο σπίτι μας για να μας σκοτώσει όλους και να αφήσει έναν για να μεγαλώσει το παιδί. Τη γυναίκα μου. Γι’ αυτό και την απώθησε. Περιμένω δικαίωση. Δις ισόβια δηλαδή. Θέλω να επανέλθει η ποινή του θανάτου, αλλά δεν επανέρχεται. Αλλά για κάτι τέτοια καθάρματα έπρεπε να είναι. Και για μένα ως γονιός και για όσους γονείς θρήνησαν τα παιδιά τους» είπε ο Απόστολος Τσάπας.

«Το παιχνίδι με τη μαμά στο Κοιμητήριο»

«Δεν αναζητάει τον πατέρα του. Λέει ότι ο μπαμπάς μου είναι στη φυλακή. Λέει ότι με έχει μπαμπά και παππού. Ζητάει τη μαμά του. Ξέρει ότι είναι στον ουρανό μαζί με τον θείο. Μου ζητάει να πάει στο νεκροταφείο. Μπαίνει στα μνήματα, χαϊδεύει τις φωτογραφίες, τις φιλάει και μετά μου λέει ότι θέλει να παίξει κυνηγητό με τη μανούλα. Και παίζει γύρω από το μνήμα» εξομολογείται με λυγμούς ο κ. Τσάπας και συμπληρώνει: «Δύσκολο κομμάτι το πως θα μάθει την αλήθεια. Πρέπει να το μάθει από εμάς και όχι από τρίτους. Διότι θα υπάρξει μπούλινγκ. Μας συμβούλευσε και ο ψυχολόγος να γίνει αυτό» κατέληξε ο πατέρας των θυμάτων, κ. Τσάπας.

Περισσότερα Εδω