Σήμερα, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και κατά το οποίο οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Το παρών στο Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εκδίκαση την υπόθεσης, έδωσε και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ο οποίος ασχολείται πολύ ενεργά με την υπόθεση αφού ακόμη προσπαθεί να βρει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Να θυμίσουμε ότι με την αγωγή της η Μίνα Αρναούτηπρος την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή της, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω