Σήμερα, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και κατά το οποίο οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Και μπορεί η Μίνα Αρναούτη να μην εμφανίστηκε στο δικαστήριο ωστόσο το παρών έδωσε η μητέρα της η οποία στάθηκε στο πλευρό της κόρης της από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να τη στηρίζει στον αγώνα που δίνει. Η γυναίκα αποτελεί μια από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση

«Σήμερα κατέθεσα την αλήθεια και περιμένω να δικαιωθεί μετά από τόση σπίλωση που έχει υποστεί. Η αλήθεια είναι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης… Η υπόθεση σε ότι έχει να κάνει με το ποιος ήταν ο οδηγός έχει κλείσει. Δε θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη μου» δήλωσε στις κάμερες η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

Από την πλευρά του Παντελή Παντελίδη εμφανίστηκε μόνο ο αδερφός του Τριαντάφυλλος. (δες εδώ φωτογραφίες)

 

H μητέρα της Μίνας Αρναούτη η οποία αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν του τροχαίου όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και τις 144 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» κατέθεσε συγκινημένη η μητέρα της συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη.

Περιέγραψε ότι ήταν τραγικό για την κόρη της να παρακολουθεί στην τηλεόραση από το νοσοκομείο τι γινόταν, πως είχε εφιάλτες για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και πως το παιδί της ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα. «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε η μάρτυρας στο δικαστήριο προσθέτοντας πως η κόρη της νοσηλεύτηκε για οκτώ μήνες.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν πριν το τροχαίο. «Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» επισήμανε η μάρτυρας λέγοντας πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιει.

Δικηγόρος: Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;

Μάρτυρας: Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τί σας είπε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχειφοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω